напредна претрага

Надица Стојановић
Народна библиотека „Радоје Домановић“ Лесковац

Надица Стојановић ради као библиотекар на Позајмном одељењу за одрасле у Народној библиотеци „Радоје Домановић“ у Лесковцу. Дипломирала је на Учитељском факултету у Врању, где је завршила и мастер студије. Иначе, бави се сликарством и стрипом. Излагала је на неколико групних изложби слика и стрипа у земљи и иностранству. Прву самосталну изложбу слика имала је 2010. године у Лесковцу. Објављивала је у часопису за наставу и учење „Методичка пракса“ Учитељског факултетa у Врању; сарадник је магазина за девету уметност „Strip Pressing“. Награду „Златен стрип“ добила је за иновацију у стрипу 2007. године у Велесу (Македонија).

 

Свако прича своју причу по својој унутрашњој потреби, по мери својих наслеђених или стечених склоности и схватања и снази својих изражајних могућности. Свак сноси моралну одговорност за оно што прича, и сваког треба пустити да слободно прича.

Иво Андрић
Израду портала
Шта да читам подржало
Министарство културе
и информисања
Републике Србије
Шта да читам је јединствени портал за препоруке за читање књига које су објављене на српском језику. У раду портала учествује преко 30 јавних библиотека из Србије.